• Whatsapp ons op 06-18987701 of:
  • Email info@zoek-je-hovenier.nl

Voorwaarden Waardecheques

Geldigheid: 12 Maanden vanaf het moment van aanschaf
Te gebruiken: Enkel op afspraak gedurende alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen) voor geheel Nederland, uitgezonderd de Wadden Eilanden.
Aankoop: Maximaal 1 cheque per huishouden te gebruiken, mocht u echter de cheque kado willen geven gelieve dan contact met ons op te nemen. Wij zorgen dan dat deze ook verzonden wordt aan de persoon in kwestie.
Meer info: Het werk wordt in principe uitgevoerd door 2 personen, bij bonnen van vanaf 12 manuren kunnen er echter ook 3 of 4 personen bij u komen. Bij de optie voor tuinontwerp of beplantingsplan zijn er geen maximale tuinafmetingen van toepassing.
Niet inbegrepen: Hoogwerker met speciale klimmaterialen (ladders en hoogwerkers), gebruik van gemotoriseerde machines en afvoeren/storten van tuinafval, in overleg met u worden hier extra manuren voor gerekend. Tevens is (her)bestraten niet inbegrepen. Dit alles is in overleg tegen een vaste meerprijs af te nemen. Geen voorrijkosten binnen een straal van 60 km vanaf het vestigingsadres (Nijmegen), daar buiten gelden voorrijkosten van € 0,19 excl. btw p/km. Aanvullende manuren kunnen worden afgenomen tegen een speciaal tarief van € 27,50 per uur, excl. btw.

Koop een waardecheque!

 

  

NIEUWSBRIEF

Wil je steeds over nieuwe aanbiedingen geïnformeerd worden? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!